28/7/2013

wey wey weyyyy!!!!

lama gila tak update. eh lupa nak cakap assalamualaikum. heheh

 

bukan nya tadak masa nak update, tapi aku ni malas yang teramat-amat malas tahap cimpanzi menunggu makanan disuap ke dalam mulutnya. ewah peribahasa baru ke?

aku kan sekarang tengah praktikal. banyak benda nak cerita ni haaa. tapi tak tercerita lagi. penat gilos praktikal kat hospital. tambah-tambah lagi dekat farmasi klinik pakar (OPD). Memang kena sabar banyak-banyak. kadang-kadang rasa macam nak hangin je satu badan duduk kat situ. emo gila weyy paan. 

mau tak emo? macam-macam masalah ada. hehhh tak mau cerita. nanti tak pasal masuk paper nurfarhan bt abu bakar disaman ****** kerana menceritakan masalah hospital di blognya. tak ke haru? dah lah biasiswa setahun 2 kali je dapat. ecehhh. 

syukur lagi 3 minggu ja aku nak attach kat OPD tu. lepas tu selamat jalan romeo cau cin cau OPD! hahah. 

eh lupa nak cakap “SALAM RAMADHAN dan SELAMAT BERPUASA“. puasa elok-elok. budak-budak kecik, jangan nak “posa yang yok, bangun pagi bukak periuk” ok? 

dalam dok sibuk praktikal, aku dah beli baju raya. haaaa baju je lah. tudung, kasut tak beli lagi. hmmm ke aku takkan beli dah? yang tahun lepas pon ok lagi. 

Image

Image

terimalah gambar kami yang tak seberapa ni haaa. hihi 😉