26/1/2014

lama gila tak update blog sendiri. sebab apa? sebab malas. banyak ja cerita tapi malas nak taip panjang2. better cerita pakai mulut lagi pantas efisien giteww. hehe

so, saja je la melawat sini. ada orang rindu ke blog aku ni? eh masalahnya ada ke orang baca blog aku ni? wahaha i bukan macam si fatin liyana mahupun irine nadia apatah lagi maria elena yg ada life yg ohsem gila habaq hang. life aku dengan hospital mengadap ubat tiap2 hari. urghh tak sabar nak habis praktikal ni. lagi 2 bulan je ok. 

so, lepas tu aku akan bercuti lebih kurang 6 bulan before masuk degree. hmmm masa tu aku nak buat apa? ingat macam nak join taekwando. ececehhh alang2 perangai dah kasar, baik mengkasarkan lagi. haha

oh ya!!! belajar memasak!! hmmm jangan la gelak kat aku. umur dah 21 pon tak pandai sangat masak. aku ulang. TAK PANDAI, bukan TAK TAHU. hehehe i mean tak expert macam mak aku. mak aku masak memang boleh hancurkan diet kurus aku. menjilat jari bertambah2 pinggan nasi aku telan.