21 tahun

alhamdulillah. 16 februari haritu dah cukup umur 21 dah aku ni. tapi perangai masih tak matang2 lagi -,-

so, thanks banyak2 kpd kawan2, family yg wish birthday aku. actually, aku privatekan birthday aku dkt FB, dan pada masa yg sama, aku deactivate twitter aku, so, memang terharulah sapa yg betul2 ingat birthday aku, walaupun hanya wish belated birthday. wakaka, 

 

ImageImageImageImageImage  Image

 

waaa hairan ah kenapa setiap kali birthday wishes mesti ada ayat “semoga cepat kahwin/dapat jodoh?” haha macam la aku tak wish benda yg sama dekat org lain ye dok? kenapa la kawan2 taknak wish semoga mendapat jodoh yg handsome, bijak bestari, adil saksama, alim ulama, penyayang dan baik hati, berkaliber? haa kenapa? hahahahah demand gila paan sekarang . 

yang aku tak boleh terima hakikat bila dapat birthday cake design kat bawah ni 

Image

it is snow white!!!!! ya rabbi umur dah 21 dapat kek gambar snow white? hahaha this is RARE! sapa yg buat? semestinya kakak aku yg buat kek ni. hahah. tapi, tak pa la. penat2 dia buat kek ni, aku makan je la. kang nanti dikata adik tak kenang budi pulak. hehehe. 

sepatutnya sekarang  ni tengah kalut siapkan report final year research aku. jumaat ni nak kena send dah dkt lecturer. 4 minggu lagi nak kena present pulak. time flies so fast. bermakna lagi 5 minggu la aku nak habiskan hospital training. Ya Allah. gila excited nak habis dah. haha for sure aku akan rindu  PPF, pharmacist kat HSJ dan tak lupa, doktor2 yang handsome lagi berkaliber. especially HO yg pernah marah aku pasal kes IV Nexium. aku tak bersalah wehh! doktor ni aku tatau la hensem ke idok sebab kena marah dalam phone 😉 hahaha

lastly, nah setempek gambar aku yg sudah cukup umur 

Image

 

adios amigos ;D

Advertisements