in case kalau awak rindu saya ahaks!

wehh lama gila tak update blog. tetiba harini terasa nak bukak blog. username dengan password pon i dah lupa. kahkah.

if you are wondering what i’m doing right now (ada ke orang wonder apa aku buat? haha), alhamdulillah, aku dah masuk semester 4, year 2 bachelor of pharmacy. life pon makin busy. sejak masuk 2nd year, aku dah libatkan diri dalam persatuan, ajk program and so on. well, hidup jangan asyik belajar sampai lupa nak interact dengan surrounding. masuk persatuan bukan semata-mata nak glamour. aku cari experience, nak communicate dengan orang lain. nak improve my social skill. almaklumlah, aku ni jenis tak lah friendly sangat. lagi satu sebab aku join society ni kerana aku minat. well, dah hidup kau asyik dengan menyanyi, menari, main musical instrument, melukis bla bla, baik aku join je biro kebudayaan fakulti aku ni. aku memang suka benda2 kebudayaan macam ni haa. orang cakap aku ni artistik hehehehe 😉

20150505_155435

nah belanje sikit dgn abg rosyam heheh